

Suşehri ilçesinde, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümü dolayısıyla şehit polisler mezarları başında anıldı.
Şehit Polisler Mezarları Başında Anıldı
Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ve beraberindeki ilçe protokolü şehit mezarlarına karanfil bırakarak dua etti. Uzunoğlu, burada yaptığı açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin canla başla çalışan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutladığını söyledi.
Görevi başında şehit olanları rahmetle, gazileri ise minnetle andıklarını belirten Uzunoğlu, "Polis Teşkilatımız, ülkemizde vatandaşlarımızın birlik ve beraberliğini bozmaya yeltenen, kutsal bayrağımıza ve vatanımızın bütünlüğüne kast eden terörist unsurlara karşı dün olduğu gibi bugün de haddini bildirmekte ve kararlı mücadelesini sürdürmektedir.
Devletimizin ve milletimizin huzur ve güvenliği için canla, başla, gece gündüz demeden var gücüyle çalışan Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıl dönümünü kutluyor, şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle yad ediyorum. Yıllarını bu mesleğe vermiş emekli polislerimize sağlıklı uzun ömürler, görevleri başında bulunan polislerimize de üstün başarılar diliyorum." Dedi. (AA)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

