Reklam
Reklam

Suşehri İdlib Şehitleri için yürüdü

blank
şehit düşen
blank
Haber Merkezi

Sivas'ın Suşehri ilçesinde, Suriye'nin İdlib'deki hava saldırısında şehit düşen askerler için yürüyüş düzenlendi.

Suşehri'nde şehit düşen askerler için yürüyüş düzenlendi

Belediye binası önünde başlayan yürüyüşte yüzlerce kişi ellerinde Türk bayrakları ile “Şehitler ölmez vatan bölünmez” şeklinde sloganlar atarak tekbirler getirdi. Sivas caddesi üzerinde yapılan yürüyüşte, şehitlerimizin isimleri tek tek okundu. Hükümet konağı önünde sona eren yürüyüş sonrası, Kuran’ı Kerim okundu.

Yapan İlçe Kızılay temsilcisi İsa Şahin, sivil toplum örgütleri adına kısa bir konuşma yaptı. Şahin konuşmasında, Zulme karşı verilen hak mücadelesinin sonuna kadar devam edeceğini söyleyerek, “ Şehitler tepesi boş değil, boş kalmayacaktır. Türkiye haklı mücadelesinden kesinlikle geri durmayacaktır. Hiçbir şehidin kanıda yerde kalmayacaktır. Hiçbir ihaneti de asla ve asla unutmayacaktır. Milletimiz her zorluğun üstesinden gelecektir. Ülkemizi köşeye sıkıştırdığını zannedenlere tarihi bir ders daha verecektir” dedi.

Programa; İlçe Kaymakam vekili Çağlar Partal, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, Siyasi ve Sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. (İHA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555