
Şehit Babasına Hakaret Eden Otobüs Şoförü Silahlı Saldırıda Yaralandı.. Sivas’ta daha önce şehit babasına hakaret ettiği ve darbetmeye çalıştığı iddiasıyla gündeme gelen özel halk otobüsü şoförü M.B., uğradığı silahlı saldırı sonucu yaralandı.
Şehit Babasına Hakaret Eden Otobüs Şoförü Silahlı Saldırıda Yaralandı!
Olayda bacağından vurulan sürücü hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, saldırıyla ilgili inceleme başlatıldı.
Edinilen bilgilere göre, kent merkezinde meydana gelen olayda kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişiler tarafından silahlı saldırıya uğrayan M.B., bacağından yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı sürücü, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücünün sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Saldırıya uğrayan M.B., yaklaşık dört ay önce Çayboyu Mahallesi hattında çalışan özel halk otobüsünde yaşanan olayla kamuoyunun gündemine gelmişti. İddiaya göre, şehit babası Kaya Turan Kıraç’ın da aralarında bulunduğu yolcuları almadan duraktan ayrılan sürücü, bir süre sonra yeniden durağa geldiğinde yolcuların tepkisiyle karşılaşmış, çıkan tartışmada şehit babasına hakaret ettiği ve darbetmeye kalkıştığı öne sürülmüştü. Tepki çeken görüntülerin ardından sürücü görevden alınmış, hakkında idari işlem uygulanmış ve 3 ay hak mahrumiyeti cezası verilmişti. Gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevk edildiği sırada basın mensuplarına yönelik sözleri de kamuoyunda geniş yankı uyandırmıştı.
Son yaşanan silahlı saldırının önceki olayla bağlantılı olup olmadığı araştırılırken, polis ekipleri olayın faillerinin yakalanması için geniş çaplı çalışma başlattı.
sivas, silahlı saldırı, otobüs şoförü, şehit babası olayı, asayiş haberleri
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




