

Sivas, dün sabah başlayan ve gece boyunca etkisini artıran kar yağışıyla birlikte adeta beyaz bir gelinliğe büründü.
Şehir Beyaz Gelinliğini Giydi! Sivas’ta Kartpostallık Görüntüler Oluştu!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün uyarılarının ardından kente düşen yılın ilk yoğun karı, sabah saatlerinde etkisini azaltırken şehri masalsı bir manzaraya çevirdi.
Gece boyunca aralıksız devam eden yağış sonrası termometreler 4 dereceyi gösterdi. Hafta sonuna beyaz örtüyle uyanan vatandaşlar, kentin birçok noktasında oluşan kartpostallık görüntüleri fotoğraflamak için sokağa çıktı. Kent merkezinde ve ana arterlerde belediye ekipleri kar küreme ve temizlik çalışması yaptı.
“Sivas’ta böyle bir karla karşılaşınca çocukluğuma döndüm”
Kar yağışının şehre ayrı bir güzellik kattığını söyleyen Aydın Ardıç, Sivas’ın bu manzarayla bambaşka bir havaya büründüğünü belirtti:
“Sivas mükemmel bir şehir. Havası şu an çok güzel, kar buraya çok yakışıyor. Sakarya’da böyle yoğun kar yağmadığı için Sivas’a gelince çocukluğuma döndüm. Kar insanı mutlu ediyor, şu an kendimi çocuk gibi hissediyorum.”
“Kar, Sivas’a bambaşka bir renk katıyor”
Sivas'ta kışın sert geçtiğini ifade eden Celal Gezici ise karın bereket olduğunu belirterek şunları söyledi:
“Sivas'a kar yağdı, çok güzel ve çok yakışıyor. Kar yağması şehre bambaşka bir renk katıyor. Kar berekettir ve Sivas'a özgüdür. Sivas’ın kışı gerçek kış, yazı da gerçek yazdır.”
Kentte kar yağışının önümüzdeki günlerde de aralıklarla devam etmesi bekleniyor.
Sivas, dün sabah başlayan ve gece boyunca etkisini artıran kar yağışıyla birlikte adeta beyaz bir gelinliğe büründü. #sivas #sondakika #kar #kış #soğuk pic.twitter.com/vT6sLZQPCl
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) November 15, 2025
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





