Reklam
Reklam

Sefer saatleri yerine film tanıtımı izliyoruz!

blank
liyorsa
blank
Ramazan Arslan

Sivas’ta şehir içi ulaşımı kullanan vatandaşlar, duraklardaki bilgilendirme ekranlarından şikâyetçi.

Sefer saatleri yerine film tanıtımı izliyoruz!

Normal şartlarda otobüslerin güzergâh ve tahmini varış sürelerini göstermek üzere konulan dijital ekranlarda, son günlerde sinema filmi tanıtımlarının yer aldığı görüldü.

Bir durakta otobüs bekleyen vatandaş, yaşadığı durumu şöyle dile getirdi: “Bu ekranlar otobüsün kaç dakika sonra geleceğini göstermesi için konulmuştu. Ama şu an baktığımızda sadece film tanıtımı görüyoruz. Hangi film kaç seans onu mu öğrenmek için durakta bekliyoruz? Ulaşım bilgisi yerine reklam izliyoruz. İnsanlar işe mi gidecek sinemaya mı, belli değil.”

Vatandaşlar, yetkililere çağrıda bulunarak ekranların amacına uygun kullanılmasını ve otobüs saatlerinin anlık olarak görüntülenebilmesini talep ediyor. Ulaşım konusunda bilgi eksikliğinin özellikle yaşlılar ve öğrenci grupları için mağduriyet yarattığı belirtiliyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555