Reklam
Reklam
blank

blank

Şarkışla İHH Kadın Kolları Temsilciliği Su Kuyusu Projesi!

blank
ihh
blank
Haber Merkezi

Bölge, din, dil, ırk ve mezhep ayrımı yapmaksızın dünyanın herhangi bir yerinde sıkıntıya düşmüş, felakete uğramış, zulüm görmüş, aç ve açıkta kalmış; savaş, tabii afet gibi sebeplerle mağdur olmuş, yaralanmış, sakat kalmış; evsiz, yurtsuz, tüm insanlara insani yardım ulaştırmak ve bu insanların temel hak ve hürriyetlerinin ihlal edilmesini önlemek üzere 1992 yılında kurulan  İHH İnsani Yardım Vakfı bu amaçla çalışmalarına Sivas'ın Şarkışla ilçesinde de devam ediyor.

Şarkışla İHH Kadın Kolları Temsilciliği Su Kuyusu Projesi!

Şarkışla İHH Kadın Kolları Temsilciliği bugün Şarkışla Öğretmenevi'nde  Afrika'da su ihtiyacı olan vatandaşlar için program düzenledi.

Şarkışla'da düzenlenen programla Afrika'da ihtiyaç sahibi vatandaşlar için su kuyusu açmak amaçlanıyor.

blank

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.
Turgut YÜCEL 06.12.2022 19:13

Sivas\′ta su kesintisi var bu sene kar yağmazsa devamda edecek, sivaslılar afrikada kuyu acıyor ne kadar tezat bir durum terzi kendi söküğünü dikemezmiş.

Yanıtla
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555