


İstanbul’un Sarıyer ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen yol çökmesi nedeniyle Eski Büyükdere Caddesi trafiğe kapatıldı.
Sarıyer’de Yol Çöktü!
Olayın ardından bölgeye çok sayıda ekip sevk edilirken, can kaybı ya da yaralanma yaşanmadığı öğrenildi.
Olay, saat 02.41 sıralarında Maslak Eski Büyükdere Caddesi üzerinde meydana geldi. Temeli atıldıktan sonra uzun süredir herhangi bir çalışma yapılmayan bir inşaat alanında istinat duvarı henüz bilinmeyen bir nedenle çöktü. İstinat duvarının çökmesiyle birlikte yolun bir bölümü de çöktü.
Küçük Çaplı Patlama Yaşandı
Çökme sonrası doğalgaz sıkışması sonucu küçük çaplı bir patlama meydana geldi. İGDAŞ ekipleri, olay yerine gelerek doğalgaz akışını güvenlik nedeniyle kesti.
Ekipler Bölgeyi Trafiğe Kapattı
Olay yerine itfaiye, polis ve İGDAŞ ekipleri sevk edilirken, çökmenin yaşandığı Eski Büyükdere Caddesi güvenlik gerekçesiyle trafiğe kapatıldı. Polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler de bölgede çalışmalarını sürdürüyor.
Çalışmalar Sürüyor
Can kaybının yaşanmadığı olayda çöken yolun onarımı ve güvenli hale getirilmesi için başlatılan çalışmalar devam ediyor. Bölge trafiği ise alternatif güzergahlara yönlendirildi. Yetkililer, vatandaşların güvenliği için yol çevresindeki uyarı ve yönlendirmelere dikkat etmeleri çağrısında bulundu.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler