

Türk Havacılık ve Uzay Sanayii (TUSAŞ), geçtiğimiz günlerde yaşanan elim kazada hayatını kaybeden beş kahraman çalışanı için anma töreni düzenledi.
Ruhları şad olsun! TUSAŞ şehitlerini unutmadı!
Ankara Kahramankazan’daki TUSAŞ yerleşkesinde gerçekleştirilen törende, şehitlerin aziz hatıraları için saygı duruşunda bulunuldu ve dualar okundu. Törene TUSAŞ yönetimi, çalışanlar ve aileler katıldı.
Kuruluşun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “Beş kahramanımızı, Ankara Kahramankazan yerleşkemizde düzenlenen törenle andık. Aziz hatıralarını gönüllerimizde yaşatacak, onların hayallerini geleceğe taşıyacağız. Ruhları şad, mekânları cennet olsun” ifadelerine yer verildi.
TUSAŞ’ın paylaşımı kısa sürede binlerce etkileşim alırken, vatandaşlar ve savunma sanayii camiası da taziye mesajlarıyla destek verdi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





