

Trendyol Süper Lig’in 36. haftasında Samsunspor karşısında alınan mağlubiyetin ardından küme düşen Sivasspor’da, takımın en golcü oyuncularından Rey Manaj sosyal medya hesabından dikkat çeken bir açıklamada bulundu.
Rey Manaj'dan dikkat çeken paylaşım!
Sezon boyunca yaşadığı kasık problemi nedeniyle zaman zaman sahalardan uzak kalan Arnavut golcü, son dönemdeki eleştirilerin ardından kamuoyuna seslendi. Manaj, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın açıklamalarına tepki göstererek, "Hiçbir hocanın sorumluluk almayıp, suçu oyuncusunda aramaya çalışması daha önce başıma hiç gelmemişti" ifadelerini kullandı.
Sakatlığına rağmen takımını yalnız bırakmamak için mücadele ettiğini belirten Manaj, üç gün antrenmana katılmadığını ancak sonrasında takıma dönmek istediğini, buna rağmen teknik ekip tarafından dışlandığını da dile getirdi.
Fiziksel olarak sahaya çıkabilecek durumda olduğunu ve doktor raporlarının da bu yönde olduğunu belirten Manaj, şunları söyledi:
"Bu hafta 3 gün antrenmanlara katılamadım. Tedavimden dolayı ve 4. gün antrenmana çıkabileceğimi söyledim. Ama hocam bir bahane bulup kulüp doktoruna eğer ağrıların varsa antrenman yapmamanı söyledi. Belki iki antrenman eksik antrenmanla bir şey olmazdı ama oynamama engel bir sebep sayılmadı."
Takıma olan sevgisini de vurgulayan başarılı futbolcu, "Değerli Sivasspor taraftarları, ben bu kulübü her zaman sevdim ve sevmeye devam edeceğim. Hangi ligde olursak olalım, şu an yaşadığım üzüntüyü ve duygularımı tarif etmem imkânsız" sözleriyle açıklamasını sonlandırdı.
Sivasspor’da bu sezon 27 maçta forma giyen Rey Manaj, 12 gole imza atarak takımın en skorer ismi olmuştu.



Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

