
PÖH Suriye’ye dualarla uğurlandı.. Sivas Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, geçici görev kapsamında Suriye’ye uğurlandı. Görev öncesi düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı.
PÖH timleri Suriye’ye dualarla uğurlandı!
Sivas Özel Harekât Şube Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen uğurlama törenine Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı katıldı. Törende görev alacak personelle tek tek ilgilenen protokol üyeleri, PÖH timlerine başarı dileklerini iletti.
Törende konuşan Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Türk polisinin yurt içinde olduğu gibi yurt dışında da önemli görevler üstlendiğini vurgulayarak, “Allah sizleri her türlü beladan ve musibetten korusun. Ayağınıza taş değdirmesin. Allah hepinizin yar ve yardımcısı olsun. Güle güle gidin, güle güle gelin” ifadelerini kullandı.
İl Emniyet Müdürü Ahmet Alaağaçlı da görev bilinci ve fedakârlık vurgusu yaparak, PÖH timlerinin her zaman devletin ve milletin gururu olduğunu belirtti. Alaağaçlı, göreve giden personele başarılar dileyerek kazasız belasız dönüş temennisinde bulundu.
Duaların edilmesinin ardından PÖH timleri, mesai arkadaşları ve aileleriyle vedalaşarak Suriye’deki görev yerlerine uğurlandı. Tören, yapılan dualarla sona erdi.
Sivas, PÖH, Polis Özel Harekât, Suriye görevi, Sivas Emniyet Müdürlüğü, Yılmaz Şimşek, Ahmet Alaağaçlı
PÖH Suriye’ye dualarla uğurlandı.. Sivas Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Polis Özel Harekât (PÖH) timleri, geçici görev kapsamında Suriye’ye uğurlandı. Görev öncesi düzenlenen törende duygu dolu anlar yaşandı. #sivas #sondakika #suriye #emniyet #PÖH pic.twitter.com/F6pE1WPXxv
— Büyük Sivas Haber (@buyuksivashaber) January 15, 2026
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





