Reklam
Reklam

PKK’nın silahlı mücadele dönemi sona erdi!

blank
sonasa
blank
Haber Merkezi

İmralı’da tutuklu bulunan Abdullah Öcalan, DEM Parti heyeti aracılığıyla yaptığı açıklamada, PKK’ya silah bırakma çağrısında bulundu.

PKK’nın silahlı mücadele dönemi sona erdi!

Türkiye’de terörle mücadelede tarihi bir gelişme yaşanırken, silahlı mücadelenin sona erdiği duyuruldu.

DEM Parti heyeti Öcalan ile görüştü

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin PKK’ya silah bırakma ve örgütü tasfiye etme çağrısıyla başlayan süreç, DEM Parti heyetinin İmralı’da Öcalan ile gerçekleştirdiği üçüncü görüşmenin ardından neticelendi.

Görüşme sonrası İstanbul’a dönen heyet, Öcalan tarafından kaleme alınan bildiriyi kamuoyuna açıkladı.

"PKK tüm gruplarıyla silah bırakmalı"

Yapılan açıklamada, PKK ve tüm gruplarına silahları bırakmaları çağrısı yapıldığı bildirildi. Açıklamanın ardından Türkiye’de terörle mücadelede yeni bir dönemin kapılarının aralandığı değerlendirilirken, sürecin ilerleyen aşamalarında nasıl gelişmeler yaşanacağı merakla bekleniyor.

(Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555