Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan boşanıyor! Tazminat krizi gündemde!

Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan boşanıyor! Tazminat krizi gündemde!

blank
vusa
blank
Haber Merkezi

Türkiye’nin önde gelen iş insanlarından Pegasus Hava Yolları’nın sahibi Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı boşanma kararı aldı.

Pegasus’un sahibi Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan boşanıyor! Tazminat krizi gündemde!

Jet sosyetenin gündemine bomba gibi düşen bu ayrılık, tarafların tazminat konusunda anlaşmazlığa düşmesiyle daha da dikkat çekici bir hal aldı.

5 milyar TL’lik talep
Sabah’ın haberine göre, Aydın Doğan’ın kızı olan Vuslat Doğan Sabancı, boşanma için 5 milyar TL (yaklaşık 120 milyon dolar) tazminat talep etti. Bu rakam, Türkiye’deki boşanma davaları arasında en yüksek taleplerden biri olarak değerlendiriliyor.

Jet sosyete gündemde
Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı arasındaki tazminat pazarlığının nasıl sonuçlanacağı merakla bekleniyor. Uzun yıllardır evli olan çiftin ayrılık süreci, iş dünyası ve magazin kulislerinde en çok konuşulan konular arasında yer aldı.

Tarafların anlaşmaya varıp varamayacağı ilerleyen günlerde netlik kazanacak.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555