Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivas’ta yapıldı

Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivas’ta yapıldı

blank
dest
blank
Haber Ajansı

Sivas’ta 17 ilden 86 sporcunun katılımı ile “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları düzenlendi. Yarışmada sporcuların performansları ise beğeni topladı.

Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası Sivas’ta yapıldı

Türkiye Yüzme Federasyonu’nun 2024 yılı faaliyet programında yer alan “Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize” yarışmaları Sivas’ta gerçekleştirildi. 4 Eylül Spor Vadisi Olimpik Yüzme Havuzu'nda gerçekleştirilen heyecan dolu yarışmalara 17 ilden 56 erkek, 30 kadın sporcu katılım sağladı. Sporcuların performansları ise izleyenlerin beğenisini kazandı.

blank

Heyecan dolu yarışlarda derece alan sporculara, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç ile şube müdürlerinden Aytaç Keklik tarafından madalya takdim edildi. Ödül töreninde konuşan Tunç, “Tüm sporcularımıza başarılar dileriz. Sivas’ımız önemli bir yarışmaya ev sahipliği yaptı” dedi.

Vize yarışlarında barajı geçen sporcular ise 29-31 Temmuz’da Trabzon’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandılar. iha

blank

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555