Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Özgür Özel Ferdi Zeyrek’in cenazesinde gözyaşları içinde konuştu! Ben alamadım! O aldı!

Özgür Özel Ferdi Zeyrek’in cenazesinde gözyaşları içinde konuştu! Ben alamadım! O aldı!

blank
aldısa
blank
Haber Merkezi

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için belediye binası önünde düzenlenen cenaze töreninde duygusal bir konuşma yaptı.

Özgür Özel Ferdi Zeyrek'in cenazesinde gözyaşları içinde konuştu! Ben alamadım! O aldı!

Gözyaşlarını tutamayan Özel, Zeyrek’in hem siyasi mücadelesini hem de kişisel başarısını anlatırken duygu dolu anlar yaşadı.

Törende, Manisa’ya ilişkin 2009 yerel seçimlerinde dönemin CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile yaptığı bir konuşmayı aktaran Özgür Özel, şu ifadeleri kullandı:

“Altı yaşından beri kürsülere çıkıp konuşuyorum ama bu konuşma en zoru. 2009 seçimlerinde adayımız son anda rahatsızlanınca rahmetli Deniz Baykal bana ‘Manisa’ya aday ol’ dedi. ‘Alamayız’ dedim. Çünkü önceki seçimde oyumuz sadece yüzde 6’ydı. Baykal, ‘Sen alacaksın’ dedi. Ama ben alamadım, o aldı. Ferdi aldı. Ferdi, benden daha Manisalıydı. Onu sevmeyen kimse yoktu. Yeter ki çalış deseler, o hep fazlasını yaptı. Bir mucize gerçekleştirdi. Yüzde 6 alamadığımız şehirde yüzde 60 oy aldı.”

Ferdi Zeyrek'in ani ölümü yalnızca Manisa’da değil, tüm Türkiye’de derin bir üzüntüyle karşılandı. Törende konuşan Özgür Özel’in gözyaşları içinde yaptığı bu veda konuşması, katılımcıları da duygulandırdı.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555