Reklam
Reklam

Olay Haçlı-Hilal meselesidir!

blank
mesle
blank
Haber Ajansı

AK Parti Grup Toplantısı'nda Gazze'deki soykırıma değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayın "Haçlı-Hilal" meselesine döndüğünü vurguladı.

Olay Haçlı-Hilal meselesidir!

İsrail'in bir terör devleti olduğunu vurgulayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, başbakan Netanyahu için de "Ecelin geliyor, gidicisin" ifadelerini aktardı.

Cumhurbaşkanı bir diğer yandan bölgede yaşanan insanlık suçuna diğer ülkelerin sessiz kalmasına da tepki gösterdi.

"Nerede bu dünyanın devlet başkanları?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Neredesiniz?" vurgusuyla şu cümleleri aktardı;

13 bine yakın insan öldü, nerede bu dünyanın devlet başkanları? Başbakanlar nerede? Hadi bir de bununla ilgili yürüyün bakalım. Vicdanınız yok mu? Hadi bir de bununla ilgili yürüyün.

Olay Haçlı-Hilal meselesidir. Olaya böyle bakıyoruz.
Kardeşlerim Gazze tüm dünyada maskeleri düşürmüş cafcaflı kavramların arkasına gizlenen gerçek yüzleri ortaya çıkarmıştır. (AA)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555