

AK Parti Genel Merkezi aralarında Sivas’ta olmak üzere 51 ilin belediye başkanı, milletvekilleri ve ana kademe il başkanlarını Ankara’ya çağırdığını gün içerisinde "AK Parti’de bütün başkanlar Ankara’ya çağırıldı" başlıklı haberimizle siz değerli okurlarımıza duyurmuştuk.
O İş Tamam! Bilgin Devam!
Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin‘in bu güne kadar yapılan kamuoyu yoklamalarında, teşkilat temayülünde ve yüz yüze görüşmelerde isminin ilk sırada olduğu biliniyor.
En geç Ocak ayının ikinci haftasında açıklanacak olan Sivas Belediye Başkan adayının tekrar Hilmi Bilgin olmasına ise bugün ki toplantıdan sonra kesin gözle bakılıyor.
Büyükşehir statüsünde olmayan 51 ilin milletvekilleri, il başkanları, belediye başkanları ve üç kademe ilçe başkanları ile gerçekleştirilen bugünkü temayül toplantısında Başkan Bilgin'in sadece resmiyette açıklanması bekleniyor. (Emre Gençleşen)
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler