Reklam
Reklam
blank
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • Naci Görür nokta atışı yaptı! O gölgede fay kırıldı! Deprem bekliyoruz!

Naci Görür nokta atışı yaptı! O gölgede fay kırıldı! Deprem bekliyoruz!

blank
remsa
blank

blank
Haber Merkezi

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara'da meydana gelen son depremin ardından yeni bir uyarı geldi.

Naci Görür nokta atışı yaptı! O gölgede fay kırıldı! Deprem bekliyoruz!

İstanbul'da deprem beklediğini yineleyen Görür, bu kez adeta nokta atışı yer gösterdi. Kumburgaz Fayında deprem beklediklerinin altını çizen Görür, "Fay kırılmış" uyarısında bulundu: "Fay nihayetinde stres biriktiriyor ve zaman zaman küçük depremler de oluşturuyor"

Marmara Denizi, Marmaraereğlisi - Tekirdağ açıklarında 3.5 büyüklüğünde meydana gelen depremin ardından tüm Türkiye'de gözler yine Marmara Bölgesi'ne çevrildi. Uzmanlar her fırsatta beklenen büyük Marmara depremi için zamanın daraldığını belirtirken; yeni bir uyarı daha geldi.

NACİ GÖRÜR, DEPREM BEKLEDİĞİ YERİ AÇIKLADI

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür'den Marmara'da meydana gelen son depremin ardından bu kez adeta nokta atışı yer gösterdi.

"KUMBURGAZ FAYINDA DEPREM BEKLİYORUZ"

Prof. Dr. Görür, beklenen Marmara Depremi'ne ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Marmara Denizinde olan 4’den küçük depremleri değerlendirmiyoruz" diyerek şu ifadeleri kullandı:

"Son deprem Marmara Ereğlisi açıklarında oldu. Bu yörenin doğusunda Kumburgaz Fayında deprem bekliyoruz. Batısındaki Tekirdağ Fayı kırılmış ancak bu yörede depremler daha çok gaz çıkışları nedeniyle çökellerde oluşan deformasyonlar sonucu oluşuyor. Kilitli faylarda bile bu boyutta depremler normal. Fay nihayetinde stres biriktiriyor ve zaman zaman küçük depremler de oluşturuyor." (Haber Merkezi)

Sivas Haber– Sivas Haberler

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555