
Mustafa Şentop Cenaze İçin Sivas'a Geldi.. Yargıtay 2. Ceza Dairesi Başkanı Yusuf Kuzu’nun yakını Raziye Kuzu, 104 yaşında hayatını kaybetti. Merhumenin vefatı, ailesi ve yakınlarının yanı sıra kentte de üzüntüyle karşılandı.
Mustafa Şentop Cenaze İçin Sivas'a Geldi!
Rahmetli Raziye Kuzu’nun cenaze namazının saat 13.00’te Yukarı Tekke Ayyıldız Camisi’nde kılınacağı ve ardından defnedileceği öğrenildi. Cenaze törenine katılmak üzere eski TBMM Başkanı Mustafa Şentop da Sivas’a geldi.
Yakınları ve sevenleri, cenaze namazı öncesinde cami avlusunda taziyeleri kabul ederken, merhumenin uzun ve bereketli bir ömür sürdüğü ifade edildi. Cenaze törenine çok sayıda vatandaşın katılması bekleniyor.
Büyük Sivas Medya Grubu olarak merhume Raziye Kuzu’ya Allah’tan rahmet, Kuzu ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Raziye Kuzu, Yusuf Kuzu, cenaze haberi, Sivas cenaze, Mustafa Şentop, Yukarı Tekke Ayyıldız Camisi

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




