
Muhsin Yazıcıoğlu İçin Sivas’ta Lokma İkramı Düzenlendi.. Büyük Birlik Partisi Kurucu Genel Başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberinde şehadete yürüyen dava arkadaşları, vefat yıl dönümünde dualarla anıldı.
Muhsin Yazıcıoğlu İçin Sivas’ta Lokma İkramı Düzenlendi!
Sivas’ta düzenlenen anma programı kapsamında, öğle namazının ardından vatandaşlara lokma ikramı gerçekleştirildi. Programa Adem Uzun, il protokolü üyeleri ve şehit aileleri katıldı.
Dualar Edildi, Şehitler Anıldı
Gerçekleştirilen lokma dağıtımı sırasında merhum Yazıcıoğlu ve beraberindeki şehitler için dualar edilirken, katılımcılar rahmet ve minnet duygularını dile getirdi. Programda birlik ve beraberlik vurgusu öne çıktı.
Yoğun Katılım Dikkat Çekti
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, merhum liderin hatırası bir kez daha yad edilirken, düzenlenen hayır programının anlamlı bir buluşmaya sahne olduğu ifade edildi.
Sivas, Muhsin Yazıcıoğlu, lokma, anma, BBP
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




