

Müge Anlı’da gündeme gelen Emine Yıldırımcan’a ne oldu? 4 yaşındayken kaybolan Emine Yıldırımcan’ın akıbeti, aradan geçen yaklaşık 30 yılın ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeniden gündeme geldi.
Müge Anlı’da gündeme gelen Emine Yıldırımcan’a ne oldu?
Programda dile getirilen iddialar, izleyenleri derinden sarstı.
15 Aralık tarihli yayında ele alınan dosyada, küçük Emine’nin üvey babası olduğu öne sürülen Ercan Yılmaz tarafından istismara uğradığı ve ardından korkunç bir şekilde öldürüldüğü iddiaları gündeme taşındı. Müge Anlı, olayın karmaşıklığına dikkat çekerek, “Biz işin içinden çıkamadık” ifadelerini kullandı.
Aile Müge Anlı’ya başvurdu
Emine Yıldırımcan’ın kuzeni ve amcası, yıllardır küçük kızdan haber alamadıklarını belirterek gerçeğin ortaya çıkması için programa başvurdu. Kuzen Aymila, Emine’yi görmek ve onunla iletişim kurmak istediklerini ancak annesi Raziye Tanrıkulu tarafından sürekli engellendiklerini iddia etti.
Ailenin anlatımına göre, Raziye Tanrıkulu’nun biyolojik babadan ayrıldıktan sonra Ercan Yılmaz ile dini nikâh kıydığı ve Emine’yle birlikte onun evine taşındığı, küçük kızın da bu süreçten sonra kaybolduğu ifade edildi.
“Tespih makinesi” iddiası gündemi sarstı
Programda en çok konuşulan iddia ise “tespih makinesi” oldu. Aymila’nın aktardığı bilgilere göre, Ercan Yılmaz’ın önceki evliliğinden olan üç kızı, 2000’li yıllarda babaları hakkında cinsel istismar suçlamasıyla şikâyetçi oldu. Bu şikâyetler sonrası Yılmaz’ın 2004 yılında tutuklandığı belirtildi.
Yayına bağlanan Yılmaz’ın ortanca kızı, “Bu adam sapıktır. Emine’ye de yaptı. O çocuğun vücudunun her yeri morluktu” sözleriyle dikkat çekti. Başka bir yayında ise, “Çocuğu tespih makinesinde parçalara böldü. Beni tehdit etti. Valize koyduktan sonra Emine’yi sürükleyerek çöpe götürdük” iddiaları dile getirildi.
Müge Anlı, diğer çocukların ifadelerini aktarırken, “Emine’yi babam öldürdü. İstismar etmişti, çocuk ağlamaya başlayınca öldürdü. Tespih makinesinde parçalara ayırdı, sonra çöpe attırdı. Üç kızın iddiası bu” ifadelerini kullandı.
Suçlamaları reddetti
Programda adı geçen Ercan Yılmaz ise kendisine yöneltilen tüm suçlamaları reddetti. Ancak canlı yayında dile getirilen ifadeler ve tanık anlatımları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı. Dosya, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yeni tanıklar ve bilgilerle ele alınmaya devam ediyor.
Müge Anlı, Emine Yıldırımcan, kayıp çocuk, tespih makinesi iddiası, Tatlı Sert, Ercan Yılmaz, Türkiye gündemi
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





