Reklam
Reklam
blank

blank
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • ‘Müdafaa Hareketi’ isimli hesaptan yapılan paylaşıma soruşturma!

‘Müdafaa Hareketi’ isimli hesaptan yapılan paylaşıma soruşturma!

blank
soruşturma
blank
Haber Merkezi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca, sosyal medyada hükümet ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne yönelik yapılan isimsiz ve imzasız paylaşım ile ilgili soruşturma başlatıldı.

'Müdafaa Hareketi' isimli hesaptan yapılan paylaşıma soruşturma!

Başsavcılık, 'Müdafaa Hareketi' isimli hesaptan 13 Eylül'de 'Türk Milletine Duyurulur' başlığıyla paylaşılan açıklamayla ilgili soruşturma başlattı.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, "13.09.2023 tarihinde, Müdafaa Hareketi isimli sosyal medya hesabından isimsiz ve imzasız olarak yapılan paylaşımla ilgili olarak; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığımızca Türk Ceza Kanununun 217'nci maddesi kapsamında 'Kanunlara uymamaya tahrik' suçundan soruşturma başlatılmıştır. Adı geçen sosyal medya adresinin kullanıcıları, organizatörleri ile tüm bileşenlerinin tespiti için ilgili kolluk birimlerine gerekli talimatlar verilmiştir" denildi. (Haber Merkezi)

blank

Büyük Sivas Haber– Sivas Haberler – Sivas Gazeteleri

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555