

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, bugün saat 12.00’de yaptığı basın toplantısında, AK Partili avukat Mücahit Birinci hakkında dikkat çeken iddialarda bulundu.
Mücahit Birinci’den Özgür Özel’in İddialarına Sert Yanıt!
“AK Parti’ye kuruluş yıl dönümü hediyesi” diyerek sözlerine başlayan Özel, Birinci’nin İBB soruşturması kapsamında tutuklu bulunan Murat Kapki’ye giderek, “Bu ifadeyi imzala, 2 milyon doları ver çık, ben senin medyadaki elin ayağın, teminatın olacağım” dediğini öne sürdü.
Jet Soruşturma
Özel’in açıklamalarının ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Birinci ve Kapki arasındaki görüşme iddialarına ilişkin jet soruşturma başlattı.
Birinci’den Anında Cevap
Özel’in konuşması devam ederken, Mücahit Birinci sosyal medya hesabından CHP liderini etiketleyerek kısa bir yanıt verdi. Birinci paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
"Şu zırvaların bir bitsin sana kendi öngördüğüm sürede bir cevap vereceğim Özgür Özel. Çok uzun sürmeyecek. Hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacak."
Birinci’nin bu mesajı, basın toplantısında Özel’e soruldu. CHP lideri ise yanıt olarak, “Cürmün kadar yer yakarsın Mücahit” ifadelerini kullandı.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

