Reklam
Reklam

Mehmet Kul Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Mehmet Kul Gazeteciler
x - Büyük Sivas

Sbtü Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mehmet Kul Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Kul mesajında, “Demokratik hak ve hürriyetlerin korunmasının, haber alma özgürlüğünün kullanılabilmesinin vaz geçilmez unsuru olan gazeteciler, tarihin her döneminde son derece önemli ve bir o kadar da zor bir görevi ifa etmektedir.

Günümüzde dijital teknoloji baş döndürücü bir hızladeğişmekte ve gelişmektedir. Buna paralel olarak kolay kullanım imkânları sunan birçok yeni ve yaygın medya mecraları da hayatımıza girmektedir. Tüm bu gelişmeler hemen her alanda bilgiye ulaşımı son derece kolaylaştırmış olmakla birlikte doğru ve güvenilir habere ulaşmak bakımındangazetecilik mesleği daha fazla önem ve kıymet arz etmektedir.

Hiç şüphe yok ki gazetecilik mesleği büyük sorumluluk gerektiren, zor ve meşakkatli bir iştir.  Gazeteciler bu görevi son derece zor şartlar altında, hatta bazı durumlarda canlarını tehlikeye atarak fedakârca ifa etmektedir. Bu sebeple tüm gazetecilerimize kolaylıklar diliyor, kazasız belasız, sağlıklı hizmetler temenni ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm gazetecilerimizin “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”nü kutluyor, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum." dedi

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555