Reklam
Reklam

Matteo Guendouzi resmen Fenerbahçe’de!

Matteo Guendouzi resmen Fenerbahçe’de!
Haber Ajansı - İHA

Matteo Guendouzi resmen Fenerbahçe’de...Fenerbahçe, orta sahasını önemli bir isimle güçlendirdi. Sarı-lacivertli kulüp, 26 yaşındaki Fransız milli futbolcu Matteo Guendouzi’yi kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

Matteo Guendouzi resmen Fenerbahçe’de!

Guendouzi, kendisini 4,5 yıllığına Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza törenine Futbol Şubesinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ertan Torunoğulları, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyeleri Ömer Topbaş ve Turgay Terzi ile Sportif Direktör Devin Özek katıldı. Törende hem yönetim hem de oyuncu, transferle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Camiamızın hayal ettiği savaşan takımı kuracağız”
İmza töreninin ardından konuşan Ertan Torunoğulları, sahada mücadele eden bir takım hedeflediklerini vurgulayarak, “Başkanımızın ‘Sahada savaşan, sonuna kadar mücadele eden bir takım oluşturacağız’ sözlerinin temellerini atıyoruz. Matteo’nun da bu yapının önemli bir parçası olacağına inanıyoruz. Taraftarlarımız rahat olsun. Sabırla camiamızın hayal ettiği savaşan takımı kuracağız” ifadelerini kullandı.

“O gerçek bir savaşçı”
Sportif Direktör Devin Özek ise Guendouzi’nin mental ve fiziksel özelliklerine dikkat çekerek, “Matteo kalitesinde bir oyuncuyla sözleşme imzalamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. O gerçek bir savaşçı. Sahada kulüp, takım ve taraftar için her şeyini veren, üst düzey bir mentaliteye sahip bir oyuncu. Fransa Milli Takımı ve Avrupa’nın üst düzey liglerinde kendini kanıtladı. Önümüzdeki yıllarda bize çok şey katacak” dedi.

“Burada olmak büyük bir gurur”
Yeni transfer Matteo Guendouzi de Fenerbahçe’ye imza atmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bugün burada olmak benim ve ailem için çok büyük bir gün. Buraya gelmeyi çok istedim. Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri ve çok büyük bir tarihe sahip. Başkanımız bana kulübün hedeflerinden ve taraftarın gücünden bahsetti. Taraftarımızın önünde ilk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.

Taraftarlara da ayrı bir parantez açan Fransız futbolcu, sosyal medyada aldığı mesajlar için teşekkür ederek, “Onlar için sahada gerekirse her şeyimi veririm. Umarım uzun yıllar sonra lig şampiyonluğunu ve kupaları hep birlikte kazanırız” ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, Matteo Guendouzi, transfer, Süper Lig, futbol, sarı lacivert, orta saha, imza töreni

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Sinan YiğitEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555