Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SPOR
  • “Okullar Arası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği” Müsabakaları Dün Başladı

“Okullar Arası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği” Müsabakaları Dün Başladı

blank
Masa Tenisi
blank
Haber Merkezi

Sivas´ta yaklaşık 100 sporcunun katılımı ile “Okullar arası gençler masa tenisi il birinciliği” müsabakaları dün başladı. 4 Eylül Spor Salonunda start alan müsabakalara kızlarda 10 takım, erkeklerde ise 19 takım yer aldı.

"Okullar Arası Gençler Masa Tenisi İl Birinciliği" Müsabakaları Dün Başladı

Sivas Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü ve Sivas Masa Tenisi İl Temsilciliği organizesinde ilimizde “Okullar arası gençler masa tenisi il birinciliği” müsabakaları start aldı.

4 Eylül Spor Salonunda start alan masa tenisi il birinciliği müsabakalarına kız ve erkek yaklaşık 100 sporcu katılarak kıyasıya mücadele ettiler.

İlk müsabakalar dün oynanırken, sporcuları derece elde edebilmek için ter döktü. Uluslar arası, ulusal, il ve aday olmak üzere 20 hakem görev alırken, hakemlerin maç yönetmeleri ise tam not aldı.

KIZLARDA KATILAN OKULLAR

Start alan masa tenisi il birinciliği maçlarına kızlarda Cumhuriyet Anadolu Lisesi, Necip Fazıl Kısakürek Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sivas Lisesi, Selçuk Anadolu Lisesi, Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi, Karşıyaka Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sivas Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Gazi Anadolu Lisesi yer aldı.

ERKEKLERDE KATILAN OKULLAR

Erkeklerde ise, Sivas Lisesi, Gazi Anadolu Lisesi, Şarkışla Anadolu Lisesi, Mustafa Kemal Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Selçuk Anadolu Lisesi, Şehit Muhammet Onur Demir Anadolu Lisesi, Özel Batı Anadolu Lisesi, Sivas İMKB Anadolu Lisesi, Sivas Bilişim Teknik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İhramcızade İmam Hatip Lisesi, Mehmet Recai Toydemir Anadolu Lisesi, Abdulhamit Han Anadolu Lisesi, Kongre Anadolu Lisesi, Şehit Ahmet Eyce Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Yavu Fahrettin Arar ÇPL, Sivas İmam Hatip Lisesi, Uluslar arası İmam Hatip Lisesi, Özel Çözüm Koleji ve Sultan Şehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi katıldı.

KUPA TÖRENİ CUMA GÜNÜ

4 gün sürecek olan Okullar arası gençler masa tenisi il birinciliği müsabakalarında dereceye giren okullara ve sporculara tören düzenlenecek. 16 Kasım Cuma günü saat 17.30´da derece yapan sporculara madalya, okullara ise kupa takdim edilecek.

ŞAMPİYONLAR GRUPLARA GİDECEK

16 Kasım Cuma günü tamamlanacak olan turnuvada kız ve erkeklerde şampiyon olacak ekipler Sivas´ı gruplarda oynanacak olan maçlarda temsil edecek. Oynanacak olan grup müsabakalarının yeri ve tarihi ise henüz belli olmadı. (İrade)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555