Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • KYK yurdundaki taciz ve yağma olayında 4 şüpheli tutuklandı!

KYK yurdundaki taciz ve yağma olayında 4 şüpheli tutuklandı!

şüpes
Haber Ajansı - İHA

İstanbul Cevizlibağ’daki Atatürk KYK Öğrenci Yurdu’nda, öğrencilerin eşyalarının yağmalanması ve dolaplara taciz içerikli mesajların yazılmasıyla ilgili yürütülen soruşturmada 4 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

KYK yurdundaki taciz ve yağma olayında 4 şüpheli tutuklandı!

6 şüpheli yakalandı
Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nün şikâyeti üzerine Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada, İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekipleri harekete geçti. İstanbul ve Muğla’da düzenlenen operasyonlarda 2’si İran uyruklu toplam 6 şüpheli gözaltına alındı.

4 kişi tutuklandı, 2 kişi serbest bırakıldı
Polisteki ifade işlemlerinin ardından sağlık kontrolünden geçirilen şüpheliler, Bakırköy Adliyesi’ne sevk edildi. Savcılık, 6 kişiden 4’ünü “tutuklama” talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk ederken, 2 şüpheli delil yetersizliği nedeniyle serbest bırakıldı.

Hakimlik tarafından yapılan değerlendirme sonucunda İran uyruklu M.R. ve S.A. ile O.D. ve H.Ü. “kamu malına zarar verme” ve “bina içinde muhafaza altına alınmış eşya hakkında hırsızlık” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öğrencilerin tepkisi sürüyor
Olayın ardından öğrenci velileri ve yurtta kalan öğrenciler endişelerini dile getirirken, soruşturmanın kapsamı genişletildi. Yetkililer, yurtta güvenlik önlemlerinin artırılacağını belirtti.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555