



Sivas Belediyesi tarafından bu yıl Kovalı mevkiinde kurulan Kurban Pazarı’na vatandaşların kolay ulaşım sağlaması amacıyla ücretsiz otobüs seferleri düzenleniyor.
Kurban Pazarı’na ücretsiz otobüs seferleri başlıyor!
31 Mayıs – 5 Haziran 2025 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan seferlerin saat ve güzergâhları belediye tarafından duyuruldu. Belirlenen saatlerde hareket edecek otobüsler, şehir merkezindeki çeşitli duraklardan hareket ederek doğrudan Kurban Pazarı alanına ulaşım sağlayacak.
Belediye yetkilileri, vatandaşların bayram öncesinde kurbanlık alışverişini rahatça yapabilmesi için tüm ulaşım planlamalarının tamamlandığını belirtirken, ücretsiz otobüs hizmetiyle hem trafik yoğunluğunun azaltılması hem de vatandaşlara kolaylık sağlanması hedefleniyor.
Sefer saatleri ve güzergah bilgilerine Sivas Belediyesi’nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesaplarından ulaşılabileceği bildirildi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler
Peki oradan aldığımız hayvanı nasıl getireceğiz bu kadar pahalılık da bir de ekstra masraf getirmek için mi vereceğiz