

Hayırsever Lütfi Abay İlkokulu öğrencileri, okul bünyesinde hazırladıkları içeriklerin yer aldığı Tomurcuk TV adına Sivas Valisi Yılmaz Şimşek ile özel bir röportaj gerçekleştirdi.
Küçük Muhabirlerin Büyük Röportajı! Vali Şimşek Soruları Yanıtladı!
YouTube ve sosyal medya hesaplarında yayın yapan Tomurcuk TV’nin minik muhabirleri, Vali Şimşek’e merak ettikleri soruları yönelterek keyifli anlar yaşattı.
Vali Şimşek, öğrencilerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak onların medya alanındaki çalışmalarını takdir etti. Röportaj boyunca hem eğlenceli hem de öğretici bir atmosfer oluşurken, öğrencilerin iletişim becerileri ve özgüvenleri dikkat çekti.
Sivas Valiliği, çocukların bu tür projelerle kendilerini geliştirmelerinin önemine dikkat çekerek Tomurcuk TV ekibine başarılar diledi.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

