


Değerli dostlar merhaba Demir grup Sivasspor GZT Giresun spor karşısında oynadığı kötü futbolu ile yine teklemiş oldu.
Kötü Futbol ve Bir Puan
Evinde oynadığı müsabakalarda sürekli puan kaybı yaşayan Demir grup Sivasspor geçtiğimiz Cumartesi günü oynadığı GZT Giresun spor karşısında sergilediği kötü futbolu ile taraftarlarını yine hüsrana uğratmıştır.
Ligde en alt sıralarda yer alan vasat bir oyunu olan takımlar kaşsısında mutlak üç puan alması beklenirken kendisininse bu oranın üzerine çıkamayan Sivasspor sahasında da kan kaybetmeye devam ediyor.
Bazı spor adamları Çalımbay hocanın’’ kimi sporcuları yanlış yerde oynatıyor’’ düşüncesine katılmıyorum. Örnegin; Ahmet Oguz sag bekte sürekli adam kaçırarak hata üstüne hata yaparak ileri çıkıp rakibe alan vererek gol fırsatı yaratıyordu. Rıza hoca Erdoğan’ı monte ederek yerinden bir karar vermiştir Erdoğan sprinter manevra kabiliyeti yüksek oyuncu ve yerinde de başarılı oluyor. Diğer mevkilere gelince eline olanın en iyisini yapmaya çalışıyor çok maharetli alternatif oyuncu olmadığı için kapasite bu kadar.
Sporcu sahada koşan yarışan savaşan bir güçlü takım oyunu sergilemeli ki galibiyete ulaşabilsin bu müsabaka da kaleci Ali Şaşal dışında birçoğu vasat bir oyun sergilediler.
İlk yarıda da çok pas hataları yaparak üç bölgede de rakibe son dakikalarda gol fırsatı verdiler fakat Kaleci Ali Şaşal buna fırsat vermedi bravo gerçekten.
İkinci yarıda yapılan değişikliklerle Sivasspor biraz olsun hareketlendi ama gol sesi çıkmadı ikinci yarıda Giresun spor Sivasspor’un oyununu orta alanda karşılayınca savunmada açık vermeyerek rakibine gol imkânı vermeyerek istediği bir puanı almış oldu.
BELEDİYE SPOR’DAN ALTIN VURUŞ:
TFF- 2.Lig Kırımızı grupta mücadele eden Sivas Belediye spor futbol takımı ligin başından beri sürdürdüğü zirve mücadelesini Deplasmanda oynadığı grubun iddialı ekiplerinden olan Ankara spor deplasmanından 0-2 lık skorla galip gelerek bu mücadelesini devam ettirerek bir altın vuruş yapmış oldu.
Geçtiğimiz hafta evinde oynadığı Soma spor karşısında aldığı talihsiz bir mağlubiyetten sonra toparlanan Belediye spor taraftarlarını tribünlere çekmeye başladı anılan bu müsabakada bir tabirle ‘’Mahşeri bir taraftar topluluğunu’’ gördüm ve mutlu olmuştum.
Değerli dostlar Sivas belediye spor hiçbir grubun veya kişinin değil Sivas’ın bir takımı lütfen müsabakalara dün olduğu gibi 10.11.2021 Çarşamba günü saat, 13.00 de Muhsin Yazıcıoğlu stadyumuna avdet ederseniz, bütünü tamamlamış olursunuz.
Çünkü Lider Hekimoğlu spor takımı ile karşı karşıya gelecek zirve mücadelesi için bir final müsabakası olacağı için sizlerin orada olması takım adına çok önemli bir faktör lütfen orada buluşalım.
Belediye Büyük bayanlar 1.hentbol liginde mücadele eden Belediye Spor hentbol takımı evinden oynadığı Rize Olimpik Pazar sporu 40-33 yenerek grubunda sekiz puanla tekrar liderliğe yükselerek büyük bir başarı elde etmiştir.
Hentbolun emektarı Dogan Ardahan hocamı ve ekibini tebrik eder başarılar dilerim
Görüşmek dileğiyle efendim
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler