Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • SAĞLIK
  • Sivas’ta koronavirüs vakaları halen çok yüksek! İşte yeni rakamlar

Sivas’ta koronavirüs vakaları halen çok yüksek! İşte yeni rakamlar

vkk
x - Büyük Sivas

Türkiye'nin koronavirüs ile mücadelesi sürüyor.

Sivas'ta koronavirüs vakaları halen çok yüksek! İşte yeni rakamlar

Aşılama programı devam ederken yeni varyantlarla tedbirler güncellenirken vaka sayıları da dalgalanıyor.

Bu kapsamda Sağlık Bakanlığı, her hafta olduğu gibi bu hafta da illere göre vaka ortalama sayılarını gösteren haritayı güncelledi.

Güncel harita Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından paylaşıldı.

VAKA YOĞUNLUĞU EN ÇOK ARTAN 9 İL

Koca'nın paylaştığı haritaya göre, 100 bin kişide görülen Kovid-19 vaka sayısı İstanbul'da 244,15, Ankara'da 144,10, İzmir'de 67,97 oldu.

Bakan Koca haritayı, "11-17 Aralık arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı il bazında neydi? Bilgiler, haftalık İnsidans haritasında." notuyla paylatı.

Koca, ayrıca vaka yoğunluk grafiğini de paylaşarak, "11-17 Aralık arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 9 ilimiz: Rize, Isparta, Artvin, Eskişehir, Trabzon, Kastamonu, Nevşehir, Ordu, Erzincan." ifadelerine yer verdi.

SİVAS'TA VAKALAR DÜŞMÜYOR

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın uyarılarının yanı sıra neredeyse bütün Sivas'ın ağız birliği yaparak toplu organizasyonlara tepki göstermesine rağmen Sivas Belediyesi her hafta konser düzenlemeye on binlerce insanı bir araya getirmeye devam ediyor.

Sivas'ta

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555