

Kayseri’de düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Boks Şampiyonası’nda Sivaslı sporcular adeta fırtına gibi esti.
Kayseri’de düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nda Sivas rüzgarı esti!
Sivas Boks İl Temsilcisi ve aynı zamanda Aşkar Boks Kulübü antrenörü Özkan Asanakut, turnuvaya 30 sporcuyla katıldıklarını ve önemli dereceler elde ettiklerini söyledi.
Asanakut yaptığı açıklamada, “Öğrencilerim çok güzel iş çıkardılar. Katıldığımız şampiyonadan 10 altın, 9 gümüş ve 6 bronz madalya kazanarak büyük bir başarıya imza attık. Bu sonuç, Sivas’ta boksun her geçen gün daha ileri gittiğinin göstergesidir.” ifadelerini kullandı.
Yaklaşan Türkiye Şampiyonası için hazırlıklara başladıklarını belirten Asanakut, “Sivas’ta boksu zirveye taşıyacağız ve tüm Türkiye’ye Sivas’ı tanıtacağız. Sporcularımızın azmi, başarının anahtarı olacak.” dedi.


Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





