Reklam
Reklam

Kaymakam Pektaş’tan Aytaş’a Ziyaret

blank
kaymakam pektas
blank
x - Büyük Sivas

Şarkışla Kaymakamı Akif Pektaş, 28. Vergi Haftası dolayısıyla Şarkışla Vergi Dairesi Müdürü Cumali Aytaş'ı ziyaret etti.

Pektaş, ziyarette, vergilerin zamanında düzenli ödenmesinin hem üreticiler ve ticaret erbabı hem de çocuklara iyi bir miras bırakabilme açısından son derece önemli olduğunu söyledi.

Aytaş da "Hızlı değişim süreci geçiren ülkemizde, kamu hizmetlerinin en seri ve etkin şekilde vatandaşlara götürülebilmesi için gerekli olan finansman kaynağının yaratılmasında vergi gelirlerinin büyük önemi bulunmaktadır." dedi.

Gelir idaresinin hedefinin etkin idare, mutlu mükellef ve güçlü Türkiye olduğunu vurgulayan Aytaş, "Bu çerçevede misyonumuz mükellef haklarını gözeterek vergide gönüllü uyumu arttırmak ve kaliteli hizmet sunarak vergi ve diğer gelirleri toplamaktır." diye konuştu. (AA)

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555