
Kaymakam Kahveci’den Jandarmaya İftar Ziyareti...Sivas’ın Gölova ilçesinde Kaymakam Tarık Safa Kahveci, İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile iftar programında bir araya geldi.
Kaymakam Kahveci’den Jandarmaya İftar Ziyareti!
Gölova Kaymakamı Tarık Safa Kahveci, Ramazan ayı dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı personeli ile iftar sofrasında bir araya geldi. Düzenlenen programda jandarma personeli ile birlikte oruç açan Kaymakam Kahveci, güvenlik güçlerinin özverili çalışmalarına dikkat çekti.
Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunun en güzel şekilde yaşandığı iftar programında jandarma personeli ile sohbet eden Kaymakam Kahveci, görevleri başında fedakârca çalışan güvenlik güçlerine teşekkür etti.
Programda konuşan Kaymakam Kahveci, vatandaşların huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden görev yapan jandarma personelinin önemli bir sorumluluk üstlendiğini belirterek, “Devletimizin güvenliği ve milletimizin huzuru için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum. Ramazan ayının birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
İftar programı boyunca jandarma personeli ile yakından ilgilenen Kaymakam Kahveci, personelin taleplerini ve görüşlerini dinledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen programda Ramazan ayının manevi atmosferi hep birlikte yaşandı.
Program, yapılan duaların ardından sona erdi.
Gölova, Tarık Safa Kahveci, jandarma, iftar programı, Sivas

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




