

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde bir markette “şeker dökme” meselesi nedeniyle kasiyer ve bir çalışanın darbedildiği olayla ilgili 3 kişi tutuklandı.
Kasiyer ve çalışanı darbeden kişiler için tutuklama kararı!
O anlar kısa sürede büyüyen bir kavgaya dönüşürken, polis ekipleri müdahale ederek tarafları ayırdı.
Olay, 8 Kasım 2025 günü saat 21.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre markete alışveriş için gelen E.O.B. isimli çocuk, raftaki şekerleri yere dökmeye başladı. Kasiyer B.Ç., çocuğu uyararak, “Yapma, biz temizliyoruz, dökme” dedi. Uyarıdan rahatsız olan çocuk, kasiyere küfür ederek marketten ayrıldı ve bir süre sonra akrabaları M.K.B., O.Ç. ve H.Ç.’yi olay yerine çağırdı.
Marketin önüne gelen 3 kişi, kasiyer B.Ç.’yi darbetmeye başladı. Kavgayı fark eden market çalışanı M.P., şahısları uzaklaştırmak amacıyla eline bıçak alarak olay yerine gitti. Ancak saldırgan grup, M.P.’yi de darbetti.
Polis ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kavga sonlandırılırken, taraflar gözaltına alındı. “Kasten yaralama”, “tehdit”, “hakaret” ve “6136 sayılı Kanuna muhalefet” suçlarından yürütülen işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen M.K.B., O.Ç. ve H.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

