

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Karate İl Temsilciğinin organizesinde “Okullar arası karate ve ANALİG il seçmeleri” gerçekleştirildi.
"Okullar Arası Karate ve Analig İl Seçmeleri" Gerçekleştirildi
İlimizde yaklaşık 120 sporcunun katılımı ile “Okullar arası karate ve ANALİG il seçmeleri” Taha Akgül Uzak Doğu Sporları Spor Salonunda yapıldı. Seçmelerde dereceye girecek sporculara madalya verildi.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Sivas Karate İl Temsilciğinin organizesinde “Okullar arası karate ve ANALİG il seçmeleri” gerçekleştirildi.
4 Eylül Spor Kompleksi Taha Akgül Uzak Doğu Sporları Spor Salonunda, yapılan olan seçmelere ilimizdeki karate kulüplerinden yaklaşık 120 sporcu katılım sağladı.
Kız ve erkek sporcuların yer aldığı kata ve kumite maçlarında, sporcuların performansları beğeni toplarken, karateciler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele etti.
Küçükler, yıldızlar ve gençler kategorisinde yapılan seçmelerde, dereceye girenlere madalya takdim edildi. Dereceye girenlere madalyaları Gençlik ve Spor Şube Müdürü Aytaç Keklik, Karate İl Temsilcisi Oğuz Ökten, milli hakemlerden Mahmut Gümüşsay ve antrenörler takdim etti.
Heyecan dolu il seçmelerinde başarılı olan sporcular, Sivas´ı gruplarda yapılacak olan maçlarda temsil etmeye hak kazandı. (İrade)
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





