
Kafede Tartışma Kanlı Bitti! 1 Kişi Bıçaklandı...Aksaray’da bir kafede iki kişi arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, taraflardan biri diğerini bıçaklayarak yaraladı.
Kafede Tartışma Kanlı Bitti! 1 Kişi Bıçaklandı!
Yaralı şahıs hastaneye kaldırılırken, olayın ardından kaçan şüphelinin yakalanması için çalışma başlatıldı.
Olay, Taşpazar Mahallesi Ebulfeyz Elçibey Caddesi üzerinde bulunan bir kafede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre kafede oyun oynayan Serkan K. ile Ahmet K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüşünce Ahmet K., yanında bulunan bıçakla Serkan K.’yı sol kolundan yaraladı.
Kafede bulunan vatandaşların durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaralı şahsa ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Polis ekipleri, olayın ardından kafeden kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, olay yerinde inceleme yapıldı. Öte yandan olay yerine gelen çarşı ve mahalle bekçisinin görüntü almak isteyen basın mensuplarına tepki göstererek çekim yapılmasını engellemeye çalıştığı öğrenildi.
Olayla ilgili olarak Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.
Aksaray, bıçaklı kavga, kafe, yaralama, polis
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




