Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Sivaslı şehidimiz Jandarma Emre Polat’ın evine Türk bayrağı asıldı

Sivaslı şehidimiz Jandarma Emre Polat’ın evine Türk bayrağı asıldı

blank
drdl
blank
Menekşe İrem Çolak

Ankara’nın Haymana ilçesinde görev yapan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Polat, görev esnasında geçirdiği kaza sonucu şehit oldu. Acı haber, memleketi Sivas’ta büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Sivaslı şehidimiz Jandarma Emre Polat'ın evine Türk bayrağı asıldı

28 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30 sıralarında, hakkında yakalama kararı bulunan bir şahsı yakalamak için Culuk Mahallesi’nde yürütülen operasyona katılan Emre Polat, eğimli arazide dengesini kaybederek düştü. Başını kayalıklara çarpan genç astsubay ağır şekilde yaralandı. Saat 14.00 sıralarında kaldırıldığı Haymana Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Emre Polat, şehitlik mertebesine ulaştı.

Şehidin acı haberi, Sivas’taki baba ocağını yasa boğdu. Gözü yaşlı aileye haberin verilmesinin ardından eve Türk bayrağı asıldı. Mahallede büyük hüzün yaşanırken, komşular ve akrabalar taziye için eve akın etti.

Şehit Emre Polat’ın naaşının bu gece Sivas’a getirilmesi bekleniyor. Polat için düzenlenecek askeri törenin ardından, memleketinde toprağa verilecek.

blank

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Kadriye İzgiEditör
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555