Reklam
Reklam

İzmir’de şehit polisler son yolculuğuna uğurlandı!

blank
uğurlandsa
blank
Haber Merkezi

İzmir’in Balçova ilçesinde polis merkezine düzenlenen silahlı saldırıda şehit düşen 1. Sınıf Emniyet Müdürü Polis Başmüfettişi Muhsin Aydemir ve Polis Memuru Hasan Akın, düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuklarına uğurlandı.

İzmir’de şehit polisler son yolculuğuna uğurlandı!

Saldırı büyük üzüntüye yol açtı
Dün sabah saat 08.30 sıralarında Balçova’daki Salih İşgören Polis Merkezi’ne pompalı tüfekle saldırı düzenlenmişti. Açılan ateş sonucu Muhsin Aydemir ve Hasan Akın şehit olmuş, polis memurları Ömer Amilağ ile Murat Dağlı yaralanmıştı. Saldırıyı gerçekleştiren 16 yaşındaki E.B. yaralı olarak etkisiz hale getirilip gözaltına alınırken, soruşturma kapsamında saldırganın anne ve babası dahil toplam 27 kişi gözaltına alındı.

Gaziemir’de cenaze töreni
Şehit polisler için bugün Gaziemir 15 Temmuz Şehitler Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Yoğun katılımın olduğu törende duygu dolu anlar yaşanırken, gözyaşları sel oldu.

Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazı sonrası şehitlerden Muhsin Aydemir’in naaşı Bornova Işıkkent Polis Şehitliği’ne, Hasan Akın’ın naaşı ise Urla Kuşçular Mahallesi Ova Mezarlığı’na defnedildi.

Türkiye’yi yasa boğan saldırının ardından güvenlik güçlerinin soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürdüğü belirtildi.

 

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555