Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • GÜNCEL
  • İzmir’de eğitim uçağı düştü! Pilot hayatını kaybetti!

İzmir’de eğitim uçağı düştü! Pilot hayatını kaybetti!

pil6
Haber Ajansı - İHA

İzmir'in Torbalı ilçesinde, eğitim uçuşu yapan bir uçak mısır tarlasına düştü. Kazada, 31 yaşındaki pilot adayı Berfu Hatipoğlu hayatını kaybetti.

İzmir'de eğitim uçağı düştü! Pilot hayatını kaybetti!

Olay, Selçuk Efes Havaalanı'ndan havalanan Türk Hava Kurumu'na ait Cessna-172 tipi eğitim uçağının Torbalı'nın Kırbaş Mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebeple düşmesiyle meydana geldi. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi yönlendirildi.

Olay yerine ulaşan ekipler, uçağın enkazında yaptığı incelemede, uçağı tek başına kullanan pilot adayı Berfu Hatipoğlu'nun yaşamını yitirdiğini tespit etti.

İzmir Valiliği'nden yapılan açıklamada da kaza doğrulanarak, "Selçuk Havalimanı'ndan havalanan Türk Hava Kurumu'na ait eğitim uçağı, Torbalı ilçesi Kırbaş mevkisinde sabah saatlerinde kaza kırıma uğramıştır. İlgili ekiplerimiz hızlıca olay yerine intikal etmiş ve yapılan ilk incelemelerde 1994 doğumlu Pilot Berfu Hatipoğlu'nun hayatını kaybettiği anlaşılmıştır" denildi.

Kaza ile ilgili incelemeler devam ediyor.

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay ŞimşekEditör

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555