Reklam
Reklam

İYİ Parti Tam Kadro Sahada!

blank
tam
blank
x - Büyük Sivas

Son günlerde yaşanan gelişmeler karşısında insiyatif alarak ülke siyasetine yön veren Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, Sivas'ta da hız kesmiyor!

İYİ Parti Tam Kadro Sahada!

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Celal Dağgez ve Merkez İlçe Başkanı Melih Uçmaz teşkilat mensuplarıyla birlikte Ata Sanayi esnafını ziyaret etti.

Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Celal Dağgez ve beraberindekiler esnafın yaşadığı sorunları yerinde dinledi.

Ziyaret sırasında kısa bir açıklama yapan Celal Dağgez: "Seçimlere çok az bir süre kala teşkilatlarımızda yer alan cesur dava arkadaşlarımla birlikte sahada olacağız. İnsanımızın dertlerini bizzat onlardan dinleyeceğiz; partimizin amaçlarını, hedeflerini ve projelerini onlara bizzat birinci ağızdan anlatacağız. Dün şehir merkezinde vatandaşlarımızla birlikteydik, bugün Ata Sanayideyiz. Vatandaşlarımız çok dertli. Sayısız kişiden, henüz ayazlar etkisini göstermemesine rağmen, doğalgaz faturasının çok yüksek geldiğini ve bazı vatandaşlarımızın faturasını ödeyemediğini işittik. Aynı şekilde bugün sanayici esnafımız küçücük dükkanlarına gelen elektrik faturalarını bize gösterdi, gözlerimize inanamadık. Birileri devlet hazinesinden har vurup harman savururken, milletimiz faturasını ödeyemeyecek! Bu böyle olmaz, böyle de gitmez! Gitmeyeceğinin de zaten herkes farkında. Milletimiz esas faturayı AKP'ye kesmek için sabırsızlanıyor." dedi.

Celal Dağgez açıklamasının devamında Sivas'ın yaşadığı su sorununa değinerek: "Hemşehrilerimiz artık su sorununun çözümünü bekliyor. Önce kasım ayı içerisi ardından 15 Aralık tarihi işaret edilmesine rağmen, henüz Pusat Özen Barajından su getirme projesinin ilk etabı tamamlanmadı. Bu çile ne zaman bitecek? Aralık sonuysa aralık sonu, ocaksa ocak! Belediyeden artık net tarih vermesini ve verdiği tarihe uymasını bekliyoruz! Kış ortasında şehir çöle döndü!" ifadelerini kullandı.

blank

blank

blank

blank

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Yorum yapabilmek için kuralları kabul etmelisiniz.

Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555