Reklam
Reklam


  • ANASAYFA
  • GENEL
  • Vali Gül, İşveren ve Çalışanlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor

Vali Gül, İşveren ve Çalışanlarla Bir Araya Gelmeye Devam Ediyor



işveren ve Çalışanlarla
xBüyük Sivas

Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren firmalara her fırsatta ziyarette bulunarak çalışma ve faaliyetleri hakkında bilgi alan Sivas Valisi Davut Gül, işveren ve Çalışanlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Vali Gül işveren ve Çalışanlarla Bir Arada

200 kişinin istihdam edildiği Ceylanoğlu Tekstil'i ziyaret eden Vali Gül, İŞKUR aracılığıyla yürütülen istihdam projesi hakkında bilgiler aldı. Daha sonra ısı yalıtım sistemleri üzerine üretim yapan Thermo Guard firmasını ziyaret eden Gül, üretim alanlarını gezdi.

Ziyaretleri kapsamında son olarak Sivas'ta girişimcilerin iş kurmasını ve geliştirmesini sağlamak amacıyla kurulan ve Organize Sanayi Bölgesi'nde yapımı devam eden 'İş Geliştirme Merkezi' (İŞGEM) inşaatında Vali Gül, incelemelerde bulundu.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

buyuksivas.com'a Reklam Verin!
Reklam İçin Arayın: 0544 433 1 555

Büyük Sivas WhatsApp Kanal

Büyük Sivas WhatsApp Grup1

Büyük Sivas WhatsApp Grup2

Büyük Sivas Telegram