

Koç Holding’in önemli isimlerinden İnan Kıraç ile kızı İpek Kıraç arasında uzun yıllardır süren küslük sona erdi.
İpek Kıraç babası İnan Kıraç ile barıştığını duyurdu!
İpek Kıraç, babasıyla barıştığını ve yeniden bir araya geldikleri anları duygusal bir mesajla sosyal medya hesabından paylaştı.
Suna Kıraç’ın vefatının ardından başlayan miras tartışmaları ve İnan Kıraç’ın evliliğiyle iyice derinleşen baba-kız arasındaki kırgınlık, böylece geride kaldı. 87 yaşındaki İnan Kıraç, geçtiğimiz yıllarda 75 yaşındaki Emine Alangoya ile Büyükçekmece Evlendirme Dairesi’nde nikah kıymış, bu evlilik daha sonra mahkeme kararıyla iptal edilmişti. İpek Kıraç, söz konusu süreçte evliliğin iptalini talep etmiş ve mahkeme, Kıraç’a vasi atanmasına hükmetmişti.
“Seni çok özledim”
İpek Kıraç, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda babasına kavuştuğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Suna’nın Kızları ofisinde köpeğimiz Kahve’yi seviyordum, telefon çaldı ve ‘Babanız sizi görmek istiyor’ dediler. Yıllardır bu anı bekliyordum. Hastaneye gittiğimde göz göze geldik ve kucaklaştık. ‘Seni çok özledim, seni çok seviyorum’ diyebildim. O da ‘Neden bu kadar uzun süre ayrı kaldık?’ diye sordu. Aramıza girdiler diyebildim sadece. O günden beri birbirimize olan sevgimizi ve özlemimizi konuşuyoruz. Ben babama kavuştum.”
“Babamı korumaya devam edeceğim”
Paylaşımında babasının sağlık durumuna da değinen İpek Kıraç, “Evet, çok ciddi bir hastalığı varmış. Keşke daha önce müdahale edilebilseydi. Ama önemli olan babama kavuştum. Davalar sürüyor, durum karışık ama babamın bana tekrar ‘biricik yavrum’ dediğini duyabilmek, onunla vakit geçirebilmek benim için büyük şans. Hayat ne getirirse getirsin, ben babamı sevmeye ve korumaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.
Böylece uzun süredir kamuoyunun gündeminde olan baba-kız arasındaki buzlar eridi ve taraflar yeniden bir araya geldi.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

