Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • BELEDİYE
  • Sivas Merkez İlçe Başkanı Kuruçay’dan ilk Ziyaret Başkan Bilgin’e

Sivas Merkez İlçe Başkanı Kuruçay’dan ilk Ziyaret Başkan Bilgin’e

blank
ilk ziyaret
blank
Haber Merkezi

Sivas'ın zorla istifa ettirilen AK Parti Merkez İlçe eski Başkanı Tarık Eminoğlu'nun yerine geçtiğimiz gün ataması yapılan Genel Merkez'de ataması yapılan yeni Başkanı Muhammet Burak Kuruçay, Sivas'a gelir gelmez ilk ziyaretini Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin'e gerçekleştirdi.

Sivas Merkez İlçe Başkanı Kuruçay'dan ilk Ziyaret Başkan Bilgin'e

Merkez İlçe Başkanı olarak Genel Merkez tarafından atanmasında en büyük pay sahibi olan Başkan Bilgin'e yapılan ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşti.

Yapılan görevlendirme sonrası Başkan Bilgin'e Kuruçay teşekkür ederken verdiği desteklerden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkan Bilgin ise Belediye Meclisinde yakın çalışma arkadaşı olan ve Başkan Vekili olarak görev yapan Kuruçay'ın görevini hakkıyla yerine getireceğinden şüphe duymadığını belirtti.

Kuruçay'ın ilk ziyareti olan Başkan Bilgin'in ardından çeşitli ziyaretler gerçekleştireceği öğrenildi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü
blank

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555