

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) yönelik yürütülen yolsuzluk soruşturmasında, aralarında İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in de bulunduğu 25 kişi hakkında gözaltı kararı verildi.
İBB’ye yolsuzluk operasyonu! 25 kişi hakkında gözaltı kararı!
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, “Aziz İhsan Aktaş suç örgütü”ne ilişkin yeni bir gelişme yaşandı. Örgütün, İSFALT ve İETT’den aldığı bazı ihalelere fesat karıştırdığı ve bu ihalelerin komisyonlarında yer alan kişilerle birlikte hareket ettiği tespit edildi.
Bu kapsamda, ihale yetkilileri ve komisyon üyelerinden oluşan 25 şüpheli hakkında İstanbul, Antalya, Çanakkale, Trabzon, Bursa ve Giresun’daki adreslerinde arama ve el koyma işlemleri yapılmasına, şüphelilerin gözaltına alınmalarına karar verildi.
Gözaltı kararı verilenler arasında İETT Genel Müdürü İrfan Demet’in de yer aldığı öğrenildi. Soruşturma kapsamında elde edilen yeni delillerle birlikte operasyonun genişleyebileceği belirtiliyor.
Soruşturma devam ederken, yetkililer kamuoyunu bilgilendirmeye devam edeceklerini belirtti.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

