Reklam
Reklam
blank

blank

Hüseyin Baş: En yüksek faiz ödeyen 10’uncu ülke olduk

blank
faiz
blank
Haber Merkezi

“Ülke ekonomisinin durumu hiç iç açıcı olmadığının altını çizen BTP Lideri Hüseyin Baş, “Bu sistem çıkmaz sokaktır. Yeni bir sistem lazım, Milli Ekonomi Modeli lazım." dedi.

Hüseyin Baş: En yüksek faiz ödeyen 10'uncu ülke olduk

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Hüseyin Baş Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 15'ten yüzde 17'ye çıkarmasıyla ilgili mesaj yayımladığı mesajında,"18 yılın sonunda en yüksek faiz ödeyen onuncu ülke olduk" dedi

Merkez Bankası politika faizini 200 baz puan artırarak yüzde 15'ten yüzde 17'ye çıkardı. Bu faiz artırımıyla alakalı Bağımsız Türkiye Partisi'nden dikkat çekici bir mesaj geldi.

İktidar, Türkiye'yi 10 büyük ekonomi arasına sokacaktı
BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş sosyal medya hesabında yayımladığı mesajında Türkiye'yi Dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma iddiasıyla yola çıkan iktidarın, 18 yılın sonunda ülkeyi en yüksek faiz ödeyen onuncu ülke haline getirdiğini vurguladı.

Yeni bir sistem lazım
BTP Lideri şunları söyledi: "İktidar, Türkiye’yi Dünya'nın en büyük 10 ekonomisi arasına sokma iddiası ile yola çıkmıştı.18 yılın sonunda en yüksek faiz ödeyen onuncu ülke olduk. Yeni bir sistem lazım, Milli Ekonomi Modeli lazım." dedi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü

YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555