Reklam
Reklam
  • ANASAYFA
  • ABONE
  • Hamidiye Kültür Parkı Vali Ayhan Öncülüğünde Son Sürat Devam Ediyor!

Hamidiye Kültür Parkı Vali Ayhan Öncülüğünde Son Sürat Devam Ediyor!

eyce
x - Büyük Sivas

Sivas Valisi Salih Ayhan Sivas için gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Şehrin kalıplaşmış atıl durumda bekleyen alanlarının neredeyse tamamında çalışmalar yapan Ayhan buna bir yenisini daha ekledi.

Hamidiye Kültür Parkı Vali Ayhan Öncülüğünde Son Sürat Devam Ediyor!

"Hamidiye Kültür Parkı" olarak hizmet verecek olan tarihi aygır depoları ve çevresindeki alanda çalışmalar aralıksız devam ediyor.

Vali Salih Ayhan, Türkiye'de örnek, bölgede tek olan projenin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Vali Ayhan; projede müze, organik ürün satış mağazaları, egzotik park, Sivas konağı, macera park, geleneksel mutfak ve ata sporları... gibi çok yönlü donatıların yer alacağını ifade ederek, "Geçmiş ile gelecek arasında çok sağlam bir bağ kurmanın heyecanı içerisindeyiz" dedi.

Büyük Sivas Haber

Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler

Şenay Şimşek Haber Editörü



YORUM YAP

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Bu Alana Reklam Verebilirsiniz
Lütfen Arayın

0544 433 1 555