
Sivas AK Parti İl Başkanı Hakan Aksu hafta içi, hafta sonu dinlemeden Sivaslı vatandaşların yanında olmaya devam ediyor.
Hakan Aksu gece gündüz demeden Sivaslıların yanında!
Başkan Aksu, hafta sonu sabah saatlerinde başlayan yoğun programlarına taziye ziyaretleri ile başlayıp akşam ise düğün merasimlerinde partililerin yanında yer alıyor.
Sivas AK Parti Milletvekili Semiha Ekinci ile geçtiğimiz günlerde vefat eden Sivaslı vatandaşlar Meliha Evci, Vedat Kütük, Gülsüm Korkmaz, Esme Keskiner, Ahmet Çakırcı'nın hanelerine İl Başkanı Hakan Aksu taziye ziyaretinde bulundu.
Akşam saatlerinde ise Başkan Aksu, Sivas AK Parti Milletvekili Semiha Ekinci ve Sivas AK Parti Merkez İlçe Başkanı Burak Kuruçay ile Saltuk ve Yağmur ailelerinin mutlu günlerine katılarak, genç çift Habibe ve Mete'ye bir ömür boyu saadetler temenni etti.
Akşam saatlerinde bir çok düğün merasimine katılan Başkan Aksu, Sivas AK Parti Milletvekili Semiha Ekinci ve Belediye Başkan Vekili Turan Topgül ile Büşra ve Kadir çiftinin nikah şahitliğini de yaptı, gençlerin düğün merasimine katılan Aksu, her iki aileye de mutluluklar temenni etti.


Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




