
UDEM Hak-Sen’in 5.Olağan Genel Kurulunda 22 Temmuz 2022 günü yapılan seçimler sonucunda Genel Başkan sayın Abdullah Peker güven tazeledi.
Başkan Abdullah Peker güven tazeledi!
Genel Kurula katılan tüm üyelerin oybirliği ile yola devam diyen UDEM Hak-Sen Yönetim, Denetleme ve Disiplin kurulları seçildi.
Genel Başkan sayın Abdullah Peker, Genel Kurul sonunda bır mesaj yayımladı,
Başkan Peker mesajında şu ifadelere yer verdi;
Üç dönem üst üste Genel Başkan seçilerek üstün bir başarıya imza ata Peker Yeni Dönemde yandaş Sendikaların Korkulu rüyası olacağız dedi.
Sendikamızın Ankara Hak-Sen Konfederasyonu Genel Merkezde gerçekleşen 22.07.2022 tarihindeki Olağan Genel Kurulda yönetime seçilen arkadaşlara yeni görevlerinde başarılar diliyorum. Daha önce yönetimde olan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.
Genel Başkan=Üye ve Üye=Genel Başkan anlayışımızla aynı şekilde sendikal mücadelemize devam ediyoruz. Sendikalarımızın bütün üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum diyerek sözlerine şöyle devam etti.

Olağan Genel Kurulumuzun, Devletimize, Milletimize, Sendikamız ve tüm çalışanlarımıza hayırlara vesile olmasını diliyorum. Kurulduğu günden beri HAK ve EMEK temelinde vermiş olduğumuz mücadele ile Türkiye’de saygın bir yer edinen sendikamızın bu saygınlığı kazanmasında emeği geçen HAKSEN AİLESİ’ne saygı ve sevgilerimi sunuyorum dedi.
UDEM Hak-Sen Olağan Genel Kurulu Secim Sonuçları
Genel Baskan: Abdullah PEKER
Genel Baskan Yardimcisi: Yunus AY
Genel Baskan Yardimcisi: Murat DAG
Genel Baskan Yardimcisi: Vefa COLAKBAS
Genel Baskan Yardimcisi: Sener YALCINKAYA
Genel Baskan Yardimcisi: Erkan SOMEK
Genel Baskan Yardimcisi: Erhan METIN
Büyük Sivas Haber
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




