
Gürün’de Kalkınma Ajansı Destekli Projeler Değerlendirildi...Sivas’ın Gürün ilçesinde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) desteğiyle hayata geçirilebilecek projelere yönelik değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Gürün’de Kalkınma Ajansı Destekli Projeler Değerlendirildi!
Kaymakamlık koordinesinde düzenlenen toplantıda, ilçenin kalkınmasına katkı sağlayacak projeler ele alındı.
Gürün Kaymakamı Selami Alper Özkan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, Tarım ve Orman Müdürü, Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü katıldı. Toplantıda, kurumların görev alanlarına giren konular çerçevesinde hazırlanabilecek proje fikirleri masaya yatırıldı.
Toplantının ana gündeminde, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı tarafından sağlanan desteklerden daha etkin şekilde faydalanılması, ilçenin ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunacak projelerin belirlenmesi ve kurumlar arası iş birliğinin güçlendirilmesi yer aldı.
Katılımcılar, özellikle tarım, sosyal hizmetler ve dezavantajlı gruplara yönelik projelerin geliştirilmesi gerektiği üzerinde dururken, bölgenin ihtiyaçlarına uygun sürdürülebilir çalışmaların hayata geçirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulundu.
Toplantıda ayrıca, proje hazırlama süreçlerinin hızlandırılması, başvuru aşamalarında kurumlar arasında koordinasyonun artırılması ve kaynakların etkin kullanılması yönünde değerlendirmeler yapıldı.
Yetkililer, Gürün’de kalkınma odaklı projelerin artırılması için çalışmaların sürdürüleceğini belirterek, Orta Anadolu Kalkınma Ajansı desteklerinin ilçe için önemli fırsatlar sunduğunu ifade etti.
Gürün’de gerçekleştirilen toplantının, ilçede yeni projelerin hayata geçirilmesine zemin hazırlaması bekleniyor.
Gürün, Sivas, kalkınma ajansı, proje, toplantı
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler




