

Yalova’nın Çınarcık ilçesinde yaşadığı evin açık penceresinden düşerek hayatını kaybeden ünlü sanatçı Güllü’nün ölümüyle ilgili soruşturma sürerken, olayın yaşandığı geceye dair dikkat çeken yeni iddialar gündeme geldi.
Güllü’nün ölümünde şok detay! O gece eve 2 erkek girdi iddiası!
Sanatçının kızı Tuyan Ülkem Gülter ve onun kız arkadaşıyla evde bulunduğu sırada gerçekleşen olay, “düştü mü, yoksa itildi mi?” tartışmalarını beraberinde getirmişti. Kanal D ekranlarında yayınlanan Neler Oluyor Hayatta programında ortaya atılan yeni bilgiler, soruşturmayı farklı bir boyuta taşıdı.
Komşudan çarpıcı iddia
Apartman sakinlerinden Reyhan Hanım, olay gecesi eve iki erkeğin girdiğini öne sürdü. Reyhan Hanım, “O gün o kızların arkasından iki adam geldi. Güllü’nün yatak odasından çıktılar. Müdür bile, ‘O beyaz ayakkabı kadın ayakkabısı değildi, erkek ayakkabısıydı’ dedi. İndiler ve gittiler. Ben sabaha kadar uyuyamadım” sözleriyle dikkat çekici bir tanıklıkta bulundu.
Güvenlik kamerası incelemesi sürüyor
Güllü’nün düşme anına ilişkin güvenlik kamerası kayıtlarının yeterli olup olmadığı tartışılırken, komşuların ifadeleri yeni soru işaretlerini beraberinde getirdi.
Sanatçının ölümüne dair soruşturma devam ederken, tanıkların iddiaları ve kamera görüntülerinin incelemesi sürecin seyrini değiştirebilir.
Büyük Sivas Haber – Sivas Haberler





